zondag 2 maart 2014

Snuffelmarkt & kringloop aankopen - Maart

Afgelopen zaterdag was er een grote snuffelmarkt in de Zeelandhallen. Een rommelmarkt is het niet te noemen, want er waren hele leuke kramen! Kijk snel verder naar mijn super leuke aankopen! Ik laat ook nog een paar dingen uit de kringloopwinkel zien. 

Allereerst deze geweldige spulletjes. De radio vond ik gelijk al ontzettend leuk. Ik heb heel erg lang zitten twijfelen, eerst nog een paar rondjes gelopen en hem uiteindelijk toch meegenomen. Gelukkig maar, want ik ben er nu heel blij mee! 
Het Verkade koekblik vond ik vooral leuk vanwege de kleur. Lichtblauw, dat past mooi bij de radio en andere pastelkleurtjes!
Ik had al een aantal mooie oude camera's gezien, maar ze waren of te duur, of net niet mooi en oud genoeg. Na 2 uur slenteren en kraampjes opnieuw bekijken kwam ik deze camera tegen, voor een tientje!
Deze twee mini Chanel parfum flesjes kwam ik tegen in een grote bak met allemaal lege parfum flesjes. Ik vond ze samen heel schattig en kon het niet laten om ze mee te nemen!
Van mijn oma had ik al de twee wijnglazen gekregen die je op de foto ziet. Ik zei op de snuffelmarkt tegen Maarten: jammer dat het er maar twee zijn, waarschijnlijk zie je ze nooit meer terug! We liepen de volgende rij met kramen in en tadaaa daar stonden ze dan. Precies hetzelfde als ik thuis had staan! Jippie! De vrouw vertelde me nog dat ze echt van kristal zijn blabla en andere verkooppraatjes, maar ik was allang verkocht (;
 Deze twee leuke blikken kwam ik tegen in de kringloopwinkel in Krabbendijke. Het kopje met schoteltje komt van de snuffelmarkt.
Het vogelkooitje met kaarsje kwam ik ook tegen in de kringloopwinkel in Krabbendijke. Het engeltje heb ik van mijn schoonmoeder gekregen voor sinterklaas, ze had hem ook een keer op een grote snuffelmarkt gehaald.


Enjoy!

20 opmerkingen:

  1. Wat een schattig aankoopjes, lekker retro!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah wat een leuke spulletjes! Heerlijk dat kringloopwinkels en rommelmarkt bestaan!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke koopjes! Vooral die radio vind ik echt heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, super leuke aankoopjes! En je hebt er leuke foto's van gemaakt. Ik volg je nu met bloglovin'.

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke aankoopjes leuk om te zien :D !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je super leuke aankopen gedaan!
    En die camera echt gaaf!
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw prachtige foto's en items! ziet er heel goed uit! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke aankoopjes! grappig dat ze allemaal een speciaal gevoel omhoog brengen met die zachte pastelkleuren en woorden op de buitenkant!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Vooral die camera is ge-wel-dig. Ik volg je nu met Bloglovin'! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een leuke aankoopjes!
    Vooral die camera is een pareltje (:

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw die camera is geweldig. Ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie vintage camera voor de sier maar ik kan er helaas nog geen vinden :(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die camera is echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. allemaal leuke dingen! mooie fotos trowens

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mega leuke aankoopjes!

    BeantwoordenVerwijderen