donderdag 2 januari 2014

Maak van 2014 een gezond jaar!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe start. Na kerst en oud&nieuw, is het tijd om weer een beetje gezond bezig te zijn. Afgezien van het feit dat het goed voor je gezondheid is, heeft het veel andere voordelen. Bij mij is een van de grootste voordelen, dat mijn huid er beter op wordt. Ik kan het goed aan mijn huid merken als ik een tijd ongezond heb gegeten. En sowieso voel ik me een stuk beter als ik af en toe eens hardloop en lekker gezond eet. Dat hoeft niet duur, moeilijk of vies te zijn!
Hier een greep uit mijn verzameling gezonde recepten. Klik op de link voor het recept. Dit zijn niet alle recepten, wil je er meer, neus dan even verder op deze blog.


Zoet
Heerlijk om eens gezond te snoepen! 


  1. Havermout repen met chocolade: makkelijk om mee te nemen en lekker met de chocolade erop!
  2. Appel muffins: dit vind ik een van de meeste leuke gezonde recepten! Je mist absoluut geen suiker, het is makkelijk te maken met dingen die je in huis hebt en lekker! 
  3. Suikervrije theecake: Heerlijke zachte cake met vruchten
  4. Gezondere carrotcake: alleen de topping bevat suiker, de rest is suikervrij. Je bent even bezig, maar dan heb je ook wat!
  5. Pinda chocolade rotsjes: Voor de chocolade liefhebber zoals ik. Snel, makkelijk en zooo lekker!

Ontbijt
Een goed ontbijt is een must!



















Lunch















Avondeten





















Sport
  • Workout met model Chelsea Hunter
  • Doe een Zumba workout van youtube, heel leuk! 
  • Een lekker rondje hardlopen doet altijd goed. Wat ik vaak doe, is daarna traplopen. Ik ren dan 5 keer een trap op en neer (bij de dijk bij ons) en daarna spring ik 10 keer op een bankje. Een soort squat die je dus springend doet. Dan weer naar de trap en zo door. Ik vind het een leuke afwisseling! 
Enjoy!


8 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blogpost!:D Gezond eten is inderdaad erg belangrijk! Ik zal zeker eens wat recepten proberen die je hebt gepost. Ik vind zelf de gezonde pannenkoekjes ook heel lekker, en havermout! Ook wil ik graag dit jaar nog wat meer bezig met sporten thuis! ik deed altijd zumba via youtube, zo leuk om te doen. En ook bedankt voor je lieve berichtje! Ik volg je terug via gfc en bloglovin! liefs Gea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog heb je! Ik volg je nu ook! En een hele leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Everything looks delicious :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zeker een paar van deze recepten proberen! Je blog is heel leuk, ik volg je nu ook x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh, een paar recepten spreken mij aan! Misschien moet ik binnenkort maar even aan de slag, haha. Je hebt een leuke blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmmmm.... ziet er lekker uit ! Je hebt een hele leuke blog !
    Liefs Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er allemaal zo lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt superleuke dingen op je blog(:

    BeantwoordenVerwijderen