Who's joy is this?

Je ziet niet voor niets zoveel recepten op deze blog. Ik hou van bakken en koken! Voor mij is het een uitdaging om gezonde dingen te bakken, die niet te ingewikkeld zijn en die vooral ook lekker zijn!
Over een paar maanden ben ik student en zit ik op kamers. Dan wordt het een uitdaging om gezond te koken voor weinig geld.
Hardlopen is fijn. Verstand op nul, je hoofd leegmaken. Jezelf uitdagen. Volhouden. En natuurlijk goed voor je conditie. In de zomer optimaal genieten en zweten, in de winter doorzetten.
Today's joy: dagelijkse dingen waar ik blij van word. Veel dingen doe ik samen met mijn lieve vriend, Maarten! We houden allebei van reizen, lekker eten, kringloopwinkels, nieuwe dingen proberen en vooral: genieten!

Voor de rest wat algemene informatie, die niet al te interessant is: ik woon in een vredig dorpje in Zeeland, ben 17 jaar en zit nu in Havo 5. Ik kijk enorm veel uit naar het moment dat ik te horen krijg dat ik geslaagd ben. Yeey, eindelijk op kamers en studeren! Eindelijk alles leren over communicatie en dingen leren die ik leuk vind.

Voor de rest kan ik niet zonder pindakaas, sloffen, kip, m'n badjas, jurkjes, een warm bad, thee en studentenhaver.

Hieronder een foto van mij en mijn vriend in Spanje, l'Estartit! 


2 opmerkingen:

  1. you are really pretty!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke site, complimenten. Ook leuke VW-camper trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen