maandag 6 mei 2013

Sports: Colours by the Sea!Wat is er nou een betere motivatie voor hardlopen, dan je in te schrijven voor een wedstrijd of evenement. Dan moét je wel trainen en zijn de smoesjes verboden.
Ik heb een hele tijd Insanity gedaan,  dagelijks een hele zware workout doen achter je tv-scherm. Ik heb het eerste deel met volgehouden en bijna afgerond, maar toen kwam er een tijdje dat ik hele dagen weg was. Kamp, vakantie, weer kamp en andere dingen.
Nu het weer lekkerder weer is heb ik steeds meer zin om hard te lopen en stiekem wil ik mijn record wat verbeteren, ook al liep ik vorig jaar stik fanatiek hard en nu helemaal niet.
Maar ik ga weer beginnen! Yeey. Niet meer zoals vorig jaar drie keer per week en doorgaan in de vrieskou, maar gewoon een of twee keer per week en de rest van de dagen lekker andere oefeningen doen. Nu we weer even up-to-date zijn wat betreft sporten, ga ik de titel van deze post maar eens toelichten.

Colours bij the Sea is een hardloopevenement waarbij je 5 km hardloopt. Bij elke kilometer die je gelopen hebt word er een gekleurde poeder over je heen gegooid. Je begint dus met een wit shirt en je komt aan in alle kleuren van de regenboog. Wat een vrolijkheid!
Bij dit evenement gaat het niet om snelheid, maar om de fun!
Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Samen in Beweging. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Kika, een organisatie voor kinderen met kanker.
Mijn lieve vriendin Emma tipte me op dit evenement en aangezien zij ook begonnen is met hardlopen, zijn we van plan samen mee te gaan doen!

Lekker allemaal inschrijven! Het gaat niet om snelheid of prestatie, maar om de lol!
Het is op 14 juni in Vlissingen, langs de boulevard, dus puur genieten.
Je hebt nog denktijd tot 15 mei.
Inschrijven? Hier is de link:
http://www.coloursbythesea.nl/

Ik hoop jullie daar te zien!

xlove,


3 opmerkingen:

 1. Wat super leuk zeg! Het lijkt me erg gaaf om daar aan mee te doen :)

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woahh dat ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super gaaf zeg! Zelf ben ik niet echt een hardloper dus niks voor mij maar als je een running chick bent is dit echt super tof :D!

  Succes met trainen hiervoor!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen