zondag 14 april 2013

Today's Joy: Dagje Rotterdam en brunchen in Delft

Eindelijk was het dan 13 april. Weer gezellig een dagje met Maarten erop uit! Deze keer gingen we zomerkleren shoppen in Rotterdam. We zijn in Alexandrium en de lijnbaan geweest. Natuurlijk zijn we goed geslaagd, want shoppen, kun je zeker goed in Rotterdam! 

Bij ons treinkaartje zat nog een bon om te brunchen in Delft, dus rond 2 uur gingen we naar Delft om lekker te brunchen in 't boterhuis.
Wat was het luxe! Een normaal dagretour is altijd 20 euro, nu met deze actie was het 23 euro met de bon erbij. Eigenlijk zou je voor die 3 euro nog niet eens twee drankjes kunnen kopen daar.
Maar we kregen veel meer! Je kan het zien op de tweede foto.


Eerst kregen we wat te drinken. We kregen een plank erbij met allemaal dingetjes erop, loempiaatjes, soort boter, olijven prutje, spek, zalm, sla en geitenkaas. Daarnaast een mandje met heel lekker brood. 
Zo kon je zelf je broodjes beleggen. Het was heerlijk! Daarna kregen we nog iets te drinken en zelfgemaakte boterkoek. Het was echt heel lekker eten. Ook was leuk dat we in een bootje zaten. Je kon door het restaurant lopen en dan kon je zo op een boot stappen. We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten! Ik heb zelfs zalm en geitenkaas gegeten! (:

xlove,

1 opmerking: