dinsdag 13 augustus 2013

Spanje - L'Estartit '13

Ola!
Zaterdag kwam ik terug van een heerlijke vakantie in Spanje met de familie van Maarten. We zaten twee weken in een huisje in het gezellige dorpje L'Estartit. Kijk mee naar de foto's!
 Maarten en ik op het heerlijke strand van L'Estartit. 's avonds komt het dorpje helemaal tot leven en is er van alles te doen. 
L'Estartit is een visserdorpje. Het heeft een haven met mooie boten. Een bootje huren is helaas behoorlijk duur. Er is ook genoeg vis te eten in de restaurantjes. 
Het huis waar we twee weken in verbleven. Niet overdreven luxe, maar prima te doen. Eigenlijk leef je toch vrijwel alleen maar buiten. 
Een dagje Barcelona kan natuurlijk niet ontbreken als je in Spanje bent. Barcelona, de stad van Gaudi. Deze foto heb ik gemaakt vanuit het Gaudi park.
De Sacra Familia, ook een werk van Gaudi, die altijd in de steiger staat. 
Indrukwekkend om te zien hoeveel verschillende stijlen er zijn gebruikt in een tempel. 
In het Gaudi park, grappige huizen en vreemde bouwsels. 
Prachtige baaien met o-zo helder water! Ontzettend helder. We hebben bijna elke dag gesnorkeld. Soms zwom je gewoon in een school van 200 visjes! Ook hebben we twee inktvissen gespot. 

 Een wandeltocht door de bergen

 Snorkelen!

L'Estartit is zeker een plek om aan te raden in Spanje. Het is niet zo overdreven toeristisch als in Blanes en Lloret de Mar, daar is alles Nederlands ongeveer. L'Estartit is wel een toeristisch dorpje, maar op een heel leuke manier. Er zijn ook genoeg Spanjaarden te horen. Om het dorpje ligt een natuur gebied met mooie baaitjes waar je heel mooi kan snorkelen en mooie wandelroutes. 
We hebben alleen maar mooi weer gehad, wat natuurlijk ook te verwachten is in Spanje.
De vakantie was heerlijk!
We hebben ook nog twee keer een soort 'fotoshoot' gedaan, daar komen nog foto's van online in een andere post, anders werd het een beetje te lang.

Ben jij wel eens in Spanje geweest?

xlove,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten