dinsdag 18 juni 2013

Colours by the sea!

Colours by the sea! Het meest gekleurde hardloopevenement in Zeeland. Wie mijn volgt op Instagram of Facebook, zal ongetwijfeld al wat foto's voorbij hebben zien komen. Wat een feestje was het!

Colours by the sea is een hardloop evenement in Vlissingen waarbij je 5 km moet rennen. Om de kilometer word je onder gegooid met een kleurig poeder, elke kilometer een andere kleur! Zo begin je wit en schoon en kom je terug als kleurenpalletje-a-la-smurf! 
De sfeer zat er helemaal in.  Met 5600 mensen, was het wel bij elke kilometer even wachten, maar dat maakte niets uit! Dansend gingen we elke kleur langs. De route was over de boulevard in Vlissingen en terug over het strand. Aan het eind was er de 'grand finale'. 
Iedereen kreeg een cupje met een kleurtje, 3,2,1 en gooien maar met zijn allen! Dat leverde natuurlijk mooie foto's op en het was een feest. Daarna nog een leuke after-party met heerlijke muziek. Lekker losgaan dus! 
Volgend jaar gaan we sowieso weer meedoen, want dit feestje willen we niet missen!
Een paar leuke kleurenfoto's mogen natuurlijk niet ontbreken. 
Hihi nee, ik heb nog niet betaald. Een officiële fotograaf heeft deze gemaakt en wil graag dat ik betaal. Euh nee. 
We hadden geluk, want het was perfect weer! Een lekker zonnetje erbij, maar niet te warm. 

Hopelijk ben je overgehaald om volgend jaar mee te doen, want het is geweldig.
Je hoeft echt geen 5 kilometer te kunnen rennen! Je mag het helemaal op je eigen tempo doen en doordat het zo druk is, kan je niet eens non-stop rennen. Het is vooral heel erg leuk!

Enjoy!

xlove,

1 opmerking:

  1. super leuke foto's zeg! knap dat je die afstand hebt volgehouden haha dat zou ik niet volhouden! misschien moet ik ook maar gaan trainen.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen